2651094925 6977004189 Κατσικά (Καστρίτσας), Ιωαννίνων xronisoe81@gmail.com

Ενεργειακά Κουφώματα Χρόνης
Κουφώματα Αλουμινίου & PVC - Ρολά - Γκαραζόπορτες - Αυτοματισμοί - Πόρτες Ασφαλείας - Θωρακισμένες - Ιωάννινα


Η επιχείρηση Χρόνης Ενεργειακά Κουφώματα είναι μια εταιρεία που εδρεύει στον Κατσικά (Καστρίτσας) στα Ιωάννινα και ασχολείται με την κατασκευή και τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου και PVC, ρολών, γκαραζοπορτών, αυτοματισμών, πορτών ασφαλείας και θωρακισμένων πορτών. Με μια εμπειρία που ξεπερνά τα 20 χρόνια στον χώρο, η εταιρεία Χρόνης Ενεργειακά Κουφώματα διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και την εμπειρία για να παράγει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της.

Τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και PVC που παράγει η εταιρεία Χρόνης Ενεργειακά Κουφώματα προσφέρουν μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την αισθητική του χώρου σας. Τα ρολά που διαθέτει η εταιρεία είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και εγγυώνται ασφάλεια και προστασία από τον ήλιο και τον κρύο.

 

Κουφώματα Αλουμινίου & PVC

Κουφώματα Αλουμινίου & PVC

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα των ενεργειακών κουφωμάτων, το οποίο είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

Περισσότερα
Κουφώματα Αλουμινίου & PVC

Κουφώματα Αλουμινίου & PVC

Στην Χρόνης Ενεργειακά Κουφώματα, δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν την απόλυτη άνεση, ασφάλεια και απόδοση ενέργειας στους χώρους σας.

Περισσότερα
Πόρτες Ασφαλείας - Θωρακισμένες

Πόρτες Ασφαλείας - Θωρακισμένες

Στην εταιρείας μας δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια και την προστασία των πελατών μας, γι' αυτό και προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ποιοτικών πόρτων ασφαλείας και θωρακισμένων πορτών.

Περισσότερα
Γκαραζόπορτες

Γκαραζόπορτες

Η επιχείρηση Χρόνης Ενεργειακά Κουφώματα διαθέτει μια ευρεία γκάμα από γκαραζόπορτες, συμπεριλαμβανομένων των αυτόματων και των μη αυτόματων, των επαγγελματικών και των οικιακών.

Περισσότερα
Ρολά Αλουμινίου

Ρολά Αλουμινίου

Τα ρολά αλουμινίου αποτελούν μια εξαιρετική λύση για την προστασία των παραθύρων σας από τις καιρικές συνθήκες και τις ανεπιθύμητες εισβολές.

Περισσότερα